Få en bedre økonomi med disse apps

Hvis du trænger til at få et større overblik og få mere styr på din økonomi, er der mange måder at gøre dette på. Der findes for eksempel et utal af apps, som kan hjælpe med dette på forskellige måder. Lad os kigge nærmere på nogle af dem her!

MobilePay

Hvis du endnu ikke har MobilePay, kan det kun gå for langsomt med at få den. Det er både nemt og hurtigt at betale med appen, og det er nemt at dele regningen blandt venner, når I spiser ude. Derudover er der mange steder, hvor det er rart at kunne overføre penge hurtigt såsom på loppemarkeder og på festivaler. Her er det fedt at slippe for at slæbe rundt på mønter og sedler, som man kan ske at miste.

Revolut

Med Revolut kan du hurtigt, nemt og billigt overføre penge til udlandet. Det er derfor en særlig god app, hvis du rejser meget eller har faste udgifter til forskellige lande. Man kan også investere og veksle valuta via denne app, som samtidig er en online bank.

Lunar

Lunar er en mobilbaseret bank, som har prøvet at nytænke økonomi. Deres mission er at gøre økonomi mere overskueligt, forståeligt og nemmere at håndtere. Deres app kan bruges til at holde overblik og styr på din økonomi, og du behøver ikke at være bankkunde for at anvende appen.

Lommebudget

Lommebudget er en app, der giver mulighed for at inddele sit forbrug i forskellige kategorier og holde øje med sit forbrug løbende ved hjælp af overskuelige illustrationer.

Spiir

Spiir er en app, der giver overblik over dit forbrug, så du kan se, hvad du bruger dine penge på. Derudover kan man opsætte små udfordringer, som kan være med til at gøre det sjovere at få styr på sin økonomi. Hvis du synes, at din økonomi sejler, eller hvis du akut har brug for penge, så tag et fornuftigt lån til at komme på fode igen.

Dinero

Dinero er et regnskabsprogram og er derfor nok mest henvendt til dig, der er selvstændig. Det er et gratis og nemt program, som man kan anvende til sin bogføring.

Nordnet

Nordnet er en app til dig, der gerne vil i gang med at investere på en nem og overskuelig måde. På Nordnets hjemmeside forklarer de, hvordan du nemt kan komme i gang med at investere og få din formue til at vokse.

For Resten

For Resten er en app, der kan hjælpe dig med at minimere madspild og dermed få mere ud af indholdet i dit køleskab. Jo bedre du er til at udnytte alt i dit køleskab og i dine skabe, jo billigere bliver dit madbudget. Derfor er det en yderst smart app i forhold til at forbedre din økonomi.

MyMonii

MyMonii er en smart app til børn og unge. Appen giver forældre mulighed for at give lommepenge og derefter at holde øje med barnets forbrug og saldo. Det er en sjov måde at gøre det sjovere for børn at holde øje med deres penge og motivere dem til at spare op.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *