4 apps du skal bruge i din privatøkonomi

Er du i en situation der økonomisk er en smule presset? Mange danskere lever en hverdag som føles ekstra presset på grund af manglende penge. Men situationen for mange er også at de mangler et budget. Flere og flere danskere går til hverdag rundt og bruger flere penge end de tjener og forstår ikke hvordan.

Det er nødvendigvis ikke på grund af en lav indkomst at dette sker, men mange med fast løn kan kigge på en tom konto når slutningen af måneden nærmer sig. Flere går i minus, selvom der stod et solidt beløb ved månedens start.

Kan du nikke genkendende til dette, så læs endelig med videre. Der er nemlig hjælp at hente. For kan du ikke helt greje hvordan og hvorledes du skal få dannet dig et overblik og et budget for din privatøkonomi? Så kan du her finde 4 forskellige budget apps, der kan hjælpe dig med din privatøkonomi. 

Lommebudget

Kunne du godt tænke dig at oprette et budget og få dine penge til at række længere end hvad de hidtil har gjort? Det kan eksempelvis være at du er studerende og har svært ved at få SU’en til at række helt til måneden er slut?

Det kan også være at du føler du frådser med dine penge og godt kunne bruge en hjælpende hånd til at hanke op i dig selv, så du ikke bruger nær så mange dumme penge. Ihvertfald kan du med denne spar penge app skabe et overblik over dine månedlige udgifter og holde styr på hvad det helt præcist er du bruger dine penge på. 

Spiir

Synes du ikke det der med privatøkonomi og budget er det mest spændende og kan du ikke helt tage dig sammen til at få det fikset? Vær ikke bekymret, for der er hjælp at hente.

Med appen Spiir bliver det let som en leg at spare penge. Med appen Spiir kan du spare penge ved hjælp af challenges, få din egen penge-buddy og se sjove facts om dit forbrug. 

MyMonii

Er lommepenge og huslige pligter en del af din nuværende hverdag? Så kan du med MyMonii, som er en lommepenge app, nemt holde styr på lommepengene og fungerer helt uden kontanter. Dine digitale lommepenge kan overføres til rigtige køb ved hjælp af den smarte app.

MyMonii er altså en app til ungerne i dit hjem så de helt selv lærer noget om økonomi og lærer at spare op. Det er aldrig for tidligt at lære lidt om økonomi og aldrig for tidligt at lære sine børn at være opmærksom på hvad de bruger deres penge på.

Din egen bank

Hvis du er i en situation hvor du kunne tænke dig at spare op, kan du garanteret også finde hjælp hos din egen bank. Mange banker tilbyder nemlig hjælp via egne apps og mobilbank. Så hvis du stoler mere på din egen bank, så hop ind og download deres app og få hjælp til at danne et overblik over dine månedlige udgifter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *